Някои  са с много особени характери и не всеки може

...
Някои  са с много особени характери и не всеки може
Коментари Харесай

3-те зодии с най-тежки и непоносими характери

Някои  са с доста особени характери и не всеки може да се оправи с техните настроения и стремежи. Има 3  , с които никой не може да се разбере, тъй като имат най-трудните и непоносими характери измежду всички други. Ето кои са те:
ОВЕН: Едва ли сте изключително сюрпризирани, че преди всичко в тази ранглиста е зодия Овен – най-трудната зодия за обичане, за схващане и за другарство. Овните са своенравни и не разрешават на никого да им се бърка в живота – каквото са си намислили, това си и вършат. Никога не можете да им дадете съвет, който те да одобряват, даже да е най-хубавото, което ще чуят. Предпочитат сами да проправят път в живота, да бъркат, да падат, да се изправят и всичко, което ще научат – да е от личния им опит. В любовта дават много от себе си, само че в никакъв случай не те оставят да забравиш, че каквото те кажат – това ще се случи. Много са ревностни, пазят половинките си и даже прекаляват в ревността си, с което ги задушават. Ако желаете да имате връзка със зодия Овен, би трябвало да сте подготвени за един извънредно нетърпим темперамент, с който ще би трябвало да се справяте през целия си живот.
 Виж какъв брой държи на връзката ви съгласно ЗОДИЯТА му Виж какъв брой държи на връзката ви съгласно ЗОДИЯТА му
Има зодии, които държат на половинките си толкоз, че не биха им сторили нищо, с което да ги наранят. Има и такива обаче, за които връз...
БЛИЗНАЦИ : Близнаците са доста забавна зодия, която би трябвало да опознаеш, с цел да схванеш всичките й странности. Те са огромни егоисти и добре осъзнават това, даже може да се каже, че се гордеят с тази своя линия. Обичат лукса, падат си по скъпите движимости и постоянно избират половинката си съгласно това какъв брой пари има, а не какъв брой обич в сърцето си. Близнаците изискват доста от индивида до себе си – същински деспоти са! Не оставят на мира половинката си, все желаят някой да им угоди с нещо, да им даде нещо и най-после, за всеобща изненада, в никакъв случай не са удовлетворени от нищо. Ако искаш да имаш човек със зодия Близнаци в живота си, би трябвало да знаеш, че ще имаш конфликт с един доста сложен темперамент, който първо мисли за себе си и чак по-късно за всички останали. Внимавайте!
ДЕВА: Не си мислете, че Девите са безобидни и можете да се справите с тях с лекост. Истината е, че Девите са „ скрити лимонки “ и въпреки че дават тип на доста общителни, учтиви и всеотдайни, те са огромни егоисти и се ядосват от най-малкото нещо. Девите са и доста злопаметни – в случай че нараните в миналото човек с тази зодия, забравете да се върнете назад в кръга му с другари. В любовта са още по-жестоки – могат елементарно да разиграват индивида до себе си, мъчно схващат какво желаят от една връзка и с това изгубват търпението на всеки, който се приближи до тях. Да не приказваме, че въобще не си падат по сериозните крачки и цялостен живот живеят свободно и щастливо, без да се обвързват доста крепко за никой. Обичат независимостта си и това в никакъв случай няма да се промени.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР